mandag 4. april 2011

Vertsfamilie i Hoskote

 Inne i huset med vertsfamilien min + en del andre folk fra landsbyen
Overnattet to netter i en landsby i Hoskote, som ligger et par timer utenfor Bangalore sentrum. Bodde hos en familie på fem, og huset bestod av et rom. Jeg fikk være med på alle daglige gjøremål fra vasking, til vannbæring og grønnsaksplukking på jordet. Var konstant folk rundt meg som pratet i vei på kannada om at jeg klarte å jobbe, hvor lite ragi jeg spiste, om jeg skulle dusje og hvorfor jeg ikke hadde kokosolje i håret. Maten bestod av ragiboller, som er et type korn de blander til en deig, som skulle svelges i store biter. Var en veldig lærerik, intens, slitsomt og morsom opplevelse som jeg kommer til å huske godt. 

I ukene som kommer skal vi starte med yoga og dansetimer, og det personlige prosjektet vårt. Jeg skal jobbe i en organisasjon som heter APSA, som jeg tror blir veldig bra!
http://www.apsabangalore.org/

4 kommentarer:

 1. Du koser deg eller?? Ser flott ut :D

  SvarSlett
 2. dette så ut som en minneverdig opplevelse!

  SvarSlett
 3. Kannada er språket sannt? Korsn e engelskkunnskapan te folk? Leste litt om APSA, hørtes interessant ut! Yoga og dans e jo gøy:)

  SvarSlett
 4. Ja, har det veldig bra her Lise:)

  Kannada er spårket ja, snakkes rundt i området her. De snakker godt engelsk her. eller indisk-engelsk, med en veldig akksang;) men på landsbygda er det litt bådeog, mange som ikke kan engelsk der. gøy med yoga og dans, selv om det er tidlig på morgenen:-)

  SvarSlett