lørdag 26. mars 2011

Mars suser avgårde

Lenge siden jeg har hatt tid til å oppdatere bloggen nå, så må gå en del uker tilbake i tid. Når vi hadde "vinterferie" reiste vi med nattbuss opp til Hampi. "A bumpy ride" kan ikke være mer passende, og jeg er glad vi kom oss fram med helsa i behold. Der var vi to dager, og tittet rundt på gamle templer fra 1400-tallet. Reiste så videre til avslapning, hav og strender i Goa, nærmere bestemt palolem beach. Jeg måtte lære den kjipe veien at indisk solkrem funker dårlig, og endte opp som en hummer dag nr.2. Ble derfor en del lesedager i skyggen, hvor jeg kunne nyte havet fra 2.etg. på resturangen. Var godt å komme seg bort fra  Bangalore og forurensning for en stund, men gledet oss til å sette oss på toget tilbake.

Sov en natt i leiligheten, før vi reiste videre med nattog til Andra Pradesh. Skulle være en uke i Adilabad, og se på ulike CSA-prosjekter på landsbyen. Vi bodde på et lite rom med 3 madrasser og en kreativ matte-madrass, på St.Thomas school. Var et kjemepebra opphold, og jeg følte meg så velkommen der. Spiste måltidene sammen med noen av fatherne som styrer skolen, og dro ut på dagen til landsbyen. Endte opp i 3 lokalaviser(med egne uttalelser, selv om vi ikke hadde sagt noe til reporteren), og på en nyhetssending. Fikk sett oss selv på tv-sendingen, hvor vi plukket ugress, klappet en ku, testet ut en symaskin og prøvde tappert å rulle tobakk. Alt var for det meste oppsatt, men gøy å være med på.
Kjøpte også sari med en av lærerne, så nå har jeg mange meter med stoff som skal tulles rundt. Gøy å ta med seg hjem. Fikk også være med å feire fargefestivalen Holi, hvor de kaster farget vann på hverandre, før vi reiste hjem.

Denne uken kom kordinatoren vår fra sund, og vi har hatt litt møter med henne og viste henne litt rundt. Idag skal vi ha norsk-kveld med risengrynsgrøt, melkesjokolade og brunost. Det blir bra!
 Hampi
 På toppen ved monkey-temple

 Goa
Ruller tobakk

1 kommentar:

  1. D ser ut så dokker har masse spennannes opplegg! Herlige bilda, håpa du har d fortsatt bra:)

    SvarSlett