lørdag 30. april 2011

Siste dag i Bangalore!

Lenge siden jeg har oppdatert, men nå er vi straks ferdige med oppholdet vårt i Bangalore. Det personlige prosjektet mitt i APSA gikk ikke helt som forventet, og fikk ikke vært med på så mye som jeg ønsket. Men var gøy å få være med på summer-camp i noen dager for ungdom melom 10-14 år. Hadde samtiding indisk dans-og yogatimer hver morgen, som var kjempeartig, selv om resultatet av dansen ikke ble så særlig bra...;-)
Bodde også en uke i en vertsfamilie i Bangalore. Var mor og datter, og de var veldig trivelige. Gleda meg hver kveld til å dra hjem og spise middag med dem, og få være med på hverdagslige ting.
Har også fått testa ut litt uteliv i Bangalore, og Akon-konsert. Var litt deilig å gjøre mer vestlige aktiviteter, og droppe kortaen for jeans noen dager:)

I påskeferien reise jeg med buss til Chennai, og videre nedover kysten til Mamalapuram hvor jeg var en helg .Deilig med hav og strand, men bølgene var så store og var litt vell mange stirrende fiskere så holdt meg til bassenget ved hotellet. Var gøy å komme seg litt bort fra storbyen, og sett litt andre deler av India før jeg reise hjemover og hadde matlagingsklasser hver dag i en uke.

Imorgen reiser jeg, Hedda og Maren til New Delhi og videre til Agra hvor vi skal titte på Taj Mahal. Drar så videre nordover til Manali hvor vi blir en liten uke og får gått hikingturer og kanskje andre aktiviteter. Gleder meg masse masse!:-)   


 Yoga-gjengen!
 Meg og vertssøster
 Mamalapuram
Summer-camp

1 kommentar:

  1. Høres spennannes ut å bo i vertsfamilie! Sikkert herli å få reist litt rundt å sett mer a landet, æ bli nu sjalu her æ sitt, vil jo også te Agra! Kos dæ videre <3

    SvarSlett